ZAKELIJK | BOUWPLAATSMANAGEMENT

Benedictus Bouwkundig Adviesbureau is partner in de bouw voor diverse instanties als gemeenten of het onderwijs.

Robert Benedictus is een ervaren manager in de bouw. Grote bouwprojecten kwamen tot stand onder zijn supervisie. Bekende voorbeelden zijn de realisatie van het vernieuwde Zaailand in Leeuwarden en de nieuwbouw van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden.  Op de bouwplaats neemt Benedictus de complete coördinatie op zich en fungeert als de spin in het web die alle betrokken partijen met elkaar verbindt. Tevens houdt hij toezicht en zorgt voor een continue controle en bewaking van de kwaliteit.

PARTICULIEREN

Bij de aankoop van een nieuw huis komt veel kijken. Het laatste wat u wilt, is onaangename verrassingen tegenkomen wanneer u de sleutel in ontvangst neemt.

Robert Benedictus voert op deskundige wijze bouwkundige keuringen uit in bestaande en nieuwbouwwoningen. Op onafhankelijke basis bent u altijd verzekerd van een correct advies over de bouwkundige staat van de woning.

VVE BEHEER

Door een persoonlijke aanpak en korte lijnen is Benedictus VvE Beheer voor appartementseigenaren een goede partner in het beheren van het gezamenlijke eigendom van de VvE. Een duidelijke visie op het technische, administratieve en financiële beheer zorgt er voor dat u, als eigenaar, nooit voor verrassingen komt te staan. Benedictus VvE Beheer ontzorgt.

U

BOUWTOEZICHT

In zijn werkwijze vervagen de klassieke lijnen van het bouwtoezicht, wat betekent dat Benedictus als projectleider nauw overleg voert met aannemer en opdrachtgever. Zo wordt er gezamenlijk gewerkt aan het beste eindresultaat. De basis hiervoor ligt in een heldere communicatie, meedenken met opdrachtgevende én uitvoerende partijen en het vertrouwen in elkaars kennis en kunde.

T

SCHADE-INSPECTIE

Ook in specifieke gevallen, zoals schade-inspectie , is Benedictus Bouwkundig Adviesbureau de aangewezen specialist. Zo worden er bijvoorbeeld beoordelingen uitgevoerd in Oost-Groningen waar schades zijn ontstaan door aardbevingen. Benedictus Bouwkundig Adviesbureau doet keuringen in opdracht van particulieren, via het NRBI, en voor op zichzelf staande bouwopdrachten.

Diensten

door mei 6, 2014