BOUWTECHNISCHE KEURING

Bij de aankoop van een nieuw huis komt veel kijken. Het laatste wat u wilt, is onaangename verrassingen tegenkomen wanneer u de sleutel in ontvangst neemt.

Robert Benedictus voert op deskundige wijze bouwkundige keuringen uit in bestaande en nieuwbouwwoningen. Op onafhankelijke basis bent u altijd verzekerd van een correct advies over de bouwkundige staat van de woning.

T

SCHADE-INSPECTIE

Ook in specifieke gevallen, zoals schade-inspectie , is Benedictus Bouwkundig Adviesbureau de aangewezen specialist. Zo worden er bijvoorbeeld beoordelingen uitgevoerd in Oost-Groningen waar schades zijn ontstaan door aardbevingen. Benedictus Bouwkundig Adviesbureau doet keuringen in opdracht van particulieren, de Vereniging Eigen Huis en voor op zichzelf staande bouwopdrachten.

VVE BEHEER

Door een persoonlijke aanpak en korte lijnen is Benedictus VvE Beheer voor appartementseigenaren een goede partner in het beheren van het gezamenlijke eigendom van de VvE. Een duidelijke visie op het technische, administratieve en financiële beheer zorgt er voor dat u, als eigenaar, nooit voor verrassingen komt te staan. Benedictus VvE Beheer ontzorgt.